
Talianske tipy na hovädzie mäso
1 polievková lyžica nesoleného masla alebo kokosového oleja
¼ šálky červenej cibule, nakrájané na kocky
4 strúčiky cesnaku, mleté
5 libier vykosteného špičkového steaku z hovädzieho mäsa alebo hovädzieho mäsa, nakrájaného na 1-palcové kocky
2 šálky nesladenej marinárskej omáčky
1 šálka hovädzieho vývaru
4 lyžičky talianske korenie
1 lyžička soli
1 lyžička mletého čierneho korenia
čerstvý tymian alebo čerstvá oregano, na ozdobu (voliteľné)
Inštrukcie
Umiestnite maslo do šesť-štvorcového Instant Pot a stlačte Sauté. Po roztopení pridajte cibuľu a varíme 3 minúty. Pridajte cesnak a nakrájajte na ďalšiu minútu. Stlačením tlačidla Zrušiť zastavíte program Sauté.
Pridajte kocky pečené, marináru, vývar, talianske korenie, soľ a korenie.
Utesnite veko, stlačte tlačidlo Tlak na pečenie alebo Manuálne a nastavte časovač na 25 minút. Po dokončení nechajte tlak uvoľniť prirodzene.
Podávajte mäso s omáčkou z hrnca. Ozdobte čerstvým tymianom alebo oreganom.
Spomalená metóda sporáka
V kroku 1 preskočte maslo alebo kokosový olej. Do 6-štvorcového alebo väčšieho pomalého sporáka umiestnite marináru, vývar, cibuľu, cesnak, talianske korenie, soľ a korenie a premiešajte. Umiestnite kocky v marinárnej zmesi. Pokrývajte a varte na nízkej hladine počas šiestich hodín alebo až kým pečenie nebude vidličkou. Prejdite na krok 4.
You May Also Like

Elektronické cigarety sú trendy
29. November 2021
Reštriktívne diéty môžu skrátiť váš život
5. July 2019